top of page

HUISREGELS TE 

 

Goede afspraken maken goede vrienden. Neem daarom ook de onderstaande huisregels even door. Deze zijn gegroeid uit een jarenlange ervaring in het hotelwezen, en zijn er vooral opgericht u een aangenaam en vlekkeloos verblijf te kunnen bieden. Door te reserveren verklaart u zich automatisch akkoord met deze huisregels.

Reserveringsvoorwaarden

Een reservatie is pas definitief na betaling van 50% van de huur.

Uiterlijk 6 weken voor aankomst wordt het saldo en de waarborg van 1'500€ betaald.

Voor boekingen binnen de 6 weken voor aankomst wordt het volledig bedrag en de waarborg van 1'500€ betaald.

Annuleringsvoorwaarden

Annuleringen moeten per e-mail worden doorgegeven, je zal dan een annuleringsbevestiging ontvangen.

Annulering tot 4 weken voor aankomst: annuleringskosten bedragen 50% van de huursom

Annulering tussen de 4 en 2 weken voor aankomst : annuleringskosten bedragen 75% van de huursom

Bij annulering na de 14de dag voor aankomst : annuleringskosten bedragen 100% van de huursom

Indien een verblijf moet geannuleerd worden door opgelegde maatregelen van de overheid in verband met COVID-19 zal een omboeking toegelaten worden.

Borg en inventaris

Er wordt een waarborg van 1'500€ aangerekend. Deze wordt uiterlijk 6 weken voor aankomst, samen met het saldo, betaald.

Wanneer alles in orde werd achtergelaten en geen schade, diefstal of breuk werd geconstateerd zal de waarborg ten laatste 2 weken na je verblijf worden teruggestort. Is de schade hoger dan de waarborg dan worden deze kosten achteraf gefactureerd.

Indien de woning en buiten faciliteiten bij vertrek niet netjes en borstel schoon worden achtergelaten, behouden we ons het recht om een kuis bijslag van de waarborg te behouden.

Legitimatie

Bij reservering legitimeert u zich door naam & voornaam, het nummer van uw identiteitskaart of paspoort en uw adresgegevens op te geven.

Dit dient voor elk van de gasten te gebeuren.

De verwerking en doel van deze gegevens kan u terugvinden in onze Privacy Policy.

In- en uitchecken   

Het vraagt wel even tijd om de woning grondig schoon te maken. Vandaar deze regeling:

      • Inchecken is mogelijk vanaf 16 uur

      • Uitchecken kan tot 10 uur; op zondag tot 18u

Geen receptie, dus ook geen wachtrij voor het in- of uitchecken. Nadat wij alle nodige gegevens hebben ontvangen en de betaling voor de huur en borg door u is geregeld, sturen wij u enkele dagen voor aankomst de toegangscode door van de woning.

Niet roken

Het is ten strengste verboden om te roken in de woning.

Toegang tot de woning

Voor uw comfort werken we niet met een sleutel, u ontvangt een toegangscode die geldig is tijdens uw verblijf. Na ontvangst van uw persoonlijke gegevens, uw betaling, eventuele borgstelling en fotokopieën, sturen we u enkele dagen voor aankomst, de toegangscode van de woning.

Er kunnen maximaal 16 personen verblijven in de woning. Kinderen jonger dan 2 jaar kunnen eventueel wel, mits op voorhand vermeld.

 

Schoonmaak

De woning is bij aankomst volledig schoon en opgeruimd: de bedden zijn opgemaakt en er ligt schoon bad- en keukenlinnen klaar. Ook toiletpapier, handzeep en een basis keukenpakket is voorzien. Tijdens uw verblijf wordt niet door ons schoongemaakt. Toiletartikelen als zeep, toiletpapier of douchegel zijn niet standaard inbegrepen. U staat tijdens en na uw gehele verblijf wel zelf in voor de vaat en het schoonmaken van de kookplaat, de koelkast en de oven.

Bij vertrek wordt de woning opgeruimd en borstel schoon achtergelaten. Alles wordt terug op zijn plaats gezet en vuilbakken worden geledigd in de daarvoor bestemde containers. De lakens worden van de bedden gehaald en op de grond in de kamers achter gelaten. Bad- en zwembadhanddoeken worden in de badkamers achtergelaten.

 

De normale eindschoonmaak is inbegrepen.

Einde verblijf

De woning wordt netjes en borstel schoon achtergelaten.

Alles wordt terug op zijn plaats gezet en vuilbakken worden geledigd in de daarvoor bestemde containers.

 

Aansprakelijkheid

De verhuurder van de woning en zijn vennootschap GUMP bv zijn niet verantwoordelijk voor diefstal of gebeurlijke ongevallen in en rond de woning of het zwembad.

De hoofdhuurder is aansprakelijk voor de door hemzelf/haarzelf, medehuurders, eventuele bezoekers of door huisdieren veroorzaakte schade.

 

De woning bevindt zich in een rustige en residentiele buurt.

Gelieve de rust van de buren te respecteren en geen lawaai overlast te veroorzaken. Er wordt dan ook gevraagd om buiten geen luide muziek af te spelen en het zwembad & Finse hottub niet te gebruiken tussen 22u en 06u

Het is ten strengste verboden om de woning en zijn tuin te gebruiken voor feestjes, recepties, vrijgezellen-uitjes of braspartijen zonder hierop voorhand de verhuurder van op de hoogte te brengen bij reservatie. Jeugdgroepen zijn dan ook niet toegelaten. Bij overtreding hiervan of klachten over lawaai volgt onmiddellijke verwijdering uit de woning, zal de borg worden ingehouden en zal er geen restitutie zijn van eventueel resterende nachten. 

Hygiënemaatregelen bij vertrek/aankomst

De vertrek en aankomstsschoonmaak van de woning gebeurt door een professionele firma

- We beperken directe toegang na het vertrek van de huurders.

- Het linnengoed wordt op de aanbevolen temperatuur gewassen door professionele wasserij

- We ventileren de ruimtes zo goed mogelijk tijdens het schoonmaken.

COVID-19 Maatregelen

Deze vakantiewoning werd voor uw aankomst schoongemaakt en gedesinfecteerd volgens de schoonmaakrichtlijnen om de verspreiding van het COVID-19-virus tegen te gaan. Wij vragen graag uw medewerking om het vakantieverblijf netjes en virusbestendig te houden.

 

Mogen wij u daarom wijzen op volgende aandachtspunten:

1/ Persoonlijk

  • Was uw handen regelmatig.

  • Niezen of hoesten? Gebruik een papieren zakdoek en gooi deze nadien onmiddellijk weg.

  • Wanneer je buiten komt, respecteer dan de 1.5 meter afstand.

  • Vermijd lichamelijk contact met anderen dan uw gezinsleden of bubbel.

2/ In de woning

  • Ventileer regelmatig en grondig alle ruimtes in de woning.

  • Doe uw dagelijks rondje in de woning om de meest gebruikte plaatsen schoon te maken en te ontsmetten, zoals:

- lichtschakelaars

- deurknoppen

- handgrepen van de kasten

- sanitair

- kranen

- werkoppervlaktes en spoelbakken in de keuken

- afstandsbedieningen,..

 

Om dit alles mogelijk te maken kreeg u van ons bij aankomst een nieuwe spons, vaatdoek, dweil, keukenrol en ontsmettingsmiddel. Als we allemaal samen deze richtlijnen volgen, zorgen we samen dat een vakantie in veilige omstandigheden kan verlopen.

De huurder verbindt zich ertoe de Corona maatregelen te respecteren die op het moment van zijn logement in het vakantiehuis for.rest, Oudestraat 195 te 9600 Ronse, van toepassing zijn. De verhuurder en zijn vennootschap GUMP bv kan in geen enkel geval verantwoordelijk worden gesteld indien de huurder de huidige Corona maatregelen niet naleeft zoals terug te vinden op de website https://www.info-coronavirus.be/nl/faq/

 

We zijn ervan overtuigd te mogen rekenen op jullie medewerking! Geniet van uw verblijf!

bottom of page