top of page
for.rest vakntiewoning Vlaamse Ardennen

Zwemvijver

Verfrissend en helder water dat de natuur zelf filtert en zuivert. Een plezier om naar te kijken en tot rust te komen, maar vooral om gedurende de zwoele zomermaanden of na de sauna, een verfrissende duik te nemen. De zwemvijver is 4 op 10m groot en is bovendien verlicht, om tot in de late uurtjes te zwemmen. 

Tuin

Grote tuin, met verschillende terrassen om zowel 's morgens als 's avonds van de zon te genieten. De tuin is omringd door bomen, en is een oase van plezier voor de kinderen om te ravotten. Bovendien bieden we jullie de mogelijkheid om gebruik te maken van onze BBQ of Ofyr, en kunnen jullie ook een partijtje ping-pong spelen. 

for.rest vakntiewoning Vlaamse Ardennen

Hottub & sauna

Ontspannen in de Hottub of lekker genieten van een finse sauna. Beiden gelegen in een kader dat jullie volledig tot rust zal brengen, te midden van de natuur.

 

Gedurende de wintermaanden kan het op temperatuur brengen van de hottub tot 8 uren duren.

Relaxatieruimte en yoga

For.rest staat voor tot rust komen in het bos. Het is een idyllische plaats waar je de dag kan beginnen met een deugddoende yoga- of meditatie-sessie, alleen of in groep.

We bieden je de ideale locatie voor Yoga-retraites op maat.

for.rest vakntiewoning Vlaamse Ardennen

Petanquebaan 

Een 'jeux de boule' maakt de vakantie nog gezelliger en helemaal onvergetelijk. Niets aangenamer om in team 'tu tires ou tu pointes' te roepen. 

Petanqueballen staan ter jullie beschikking.

bottom of page